Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Exalted fc World007@Rohan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Vasu passt de bal in één keer door. Pritam bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nandkeolyar. Nandkeolyar krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Jeeri verovert de bal door een tackle van achteren. Thundyil bereikt de bal nog maar net als eerste. Thundyil passt de bal met de wreef. Nandkeolyar rent richting de bal. Nandkeolyar haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Jeeri is nu in balbezit. Dinesh verovert de bal door een tackle van achteren. Dinesh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ragha de bal. Ragha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinesh verovert de bal door een tackle van achteren. Dinesh met een sublieme pass. Ragha rent richting de bal. Ragha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exalted fc 56%, World007@Rohan 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Exalted fc - World007@Rohan 0:0

69e minuut.
Jeeri onderschept slim de pass. Mahesh rent richting de bal. Jeeri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jeeri krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Rupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupa geeft een hoge lob. Dinesh is nu in balbezit. Dinesh schiet op doel. Klungelig pakt Ranjeet de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Exalted fc 48%, World007@Rohan 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Exalted fc - World007@Rohan 0:0