Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PRAVIN ab powerhouse
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Trisanu onderschept slim de pass. Trisanu haalt uit met een fantastische trap. Mehta heeft problemen om de bal te vangen. Rabinder is nu in balbezit. Rabinder draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Digamber rent richting de bal. Digamber geeft een lange en hoge pass. Jana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jana draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Richa speelt de bal door. Jana rent richting de bal. Kartikeya legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kartikeya krijgt een gele kaart. Jana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sethi neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
PRAVIN - ab powerhouse 1:0

21e minuut.
Trisanu geeft een hoge lob. Mangesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangesh passt de bal zonder na te denken. Daar is Rabinder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabinder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Visvakarman is nu in balbezit. Tirumalai onderschept slim de pass. Rabinder verovert de bal door een tackle van achteren. Visvakarman bereikt de bal nog maar net als eerste. Visvakarman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Nizami verovert de bal door een tackle van achteren. Rabinder verovert de bal door een tackle van achteren. Rabinder schiet op doel. Paola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Tirumalai rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PRAVIN - ab powerhouse 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRAVIN 47%, ab powerhouse 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PRAVIN - ab powerhouse 1:1

53e minuut.
Banerjee kan de bal niet met de borst controleren. Sethi is nu in balbezit. Sethi passt de bal met de wreef. Jana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Trishna met de inworp. Richa is nu in balbezit. Richa probeert naar een medespeler te passen. Jana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jana draait met de bal, schiet en ... Kapadia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PRAVIN 40%, ab powerhouse 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PRAVIN - ab powerhouse 1:1