Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lossers f c g sons
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Kanan probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Hiranya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nidra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nidra geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kankipati bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagesh onderschept slim de pass. Nagesh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sathyanarayana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sathyanarayana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Sury probeert de bal met de borst te controleren. Shurpali bereikt de bal nog maar net als eerste. Nidra is nu in balbezit. Nidra draait met de bal, schiet en ... Rai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lossers f c - g sons 0:1

33e minuut.
Shurpali is nu in balbezit. Shurpali probeert naar een medespeler te passen. Nidra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nidra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lossers f c - g sons 0:2

41e minuut.
Sathyanarayana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pummy komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Sarwate met een sublieme pass. Panick rent richting de bal. Gunaratna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gunaratna krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lossers f c 46%, g sons 54%.
lossers f c - g sons 0:2

47e minuut.
Chitturu speelt de bal door. Rajesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajesh geeft een lange en hoge pass. Shurpali rent richting de bal. Shurpali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pummy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunaratna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pummy is nu in balbezit. Pummy schiet op doel. Sathyanna probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sarwate rent richting de bal. Sarwate passt de bal in één keer door. Kankipati rent richting de bal. Kankipati schiet op doel. Chaudhury probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lossers f c - g sons 1:2

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kanan trapt de bal weg. Daar is Pummy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nidra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nidra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lossers f c - g sons 1:3

70e minuut.
Junanker bereikt de bal nog maar net als eerste. Panick met een sublieme pass. Pummy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pummy schiet op doel. Chaudhury probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rajesh geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiranya met een snelle inworp. Nidra is nu in balbezit. Nidra geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lossers f c 53%, g sons 47%.
lossers f c - g sons 1:3