Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KERALA UNITED ab powerhouse
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sreedharan geeft de bal voor. Inworp. Umeshsharma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vittal is nu in balbezit. Vittal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gujral verovert de bal door een tackle van achteren. Gujral probeert naar een medespeler te passen. Hindocha is nu in balbezit. Vittal rent richting de bal. Vittal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KERALA UNITED - ab powerhouse 1:0

30e minuut.
Sreedharan geeft een hoge lob. Inworp. Umeshsharma met een snelle inworp. Vittal is nu in balbezit. Vittal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gujral met een sublieme pass. Vittal rent richting de bal. Mangesh maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mangesh moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mangesh schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Trisanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Umeshsharma verovert de bal door een tackle van achteren. Umeshsharma geeft een lange en hoge pass. Hindocha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KERALA UNITED - ab powerhouse 2:0

45e minuut.
Trisanu met de inworp. Keshav is nu in balbezit. Gujral schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gujral moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gujral schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Keshav roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Keshav kan niet meer verder spelen. Kaisth komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KERALA UNITED 47%, ab powerhouse 53%.
KERALA UNITED - ab powerhouse 2:0

52e minuut.
Banerjee passt de bal zonder na te denken. Kaisth bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisth passt de bal in één keer door. Rabinder is nu in balbezit. Rabinder draait met de bal, schiet en ... Hindocha bokst de bal weg. Hindocha met een sublieme pass. Kartikeya is nu in balbezit. Vittal verovert de bal door een tackle van achteren. Vittal haalt uit met een fantastische trap. Kapadia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Banerjee geeft de bal voor. Chippada rent richting de bal. Chippada speelt de bal door. Vittal rent richting de bal. Vittal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KERALA UNITED 48%, ab powerhouse 52%.
KERALA UNITED - ab powerhouse 2:0