Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RNR Haryana Hurricanes
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Thakur geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Profulla met de inworp. Amarnath bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarnath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Thakur met een sublieme pass. Gowravaram is nu in balbezit. Sibabrata schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Sibabrata moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sibabrata schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Sowrirajan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaikini is nu in balbezit. Gowravaram onderschept slim de pass. Sowrirajan is nu in balbezit. Sowrirajan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RNR - Haryana Hurricanes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RNR 42%, Haryana Hurricanes 58%.
RNR - Haryana Hurricanes 0:1

48e minuut.
Thakur onderschept slim de pass. Thakur speelt de bal door. Guntur rent richting de bal. Guntur draait met de bal, schiet en ... Thakur probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Nigam bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigam geeft een hoge lob. Gowravaram probeert de bal aan de voet te houden. Amarnath bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarnath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RNR - Haryana Hurricanes 1:1

51e minuut.
Sathianarayan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dhiren met een snelle inworp. Gowravaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowravaram geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Amarnath geeft de bal voor. Somayaji geeft de bal voor. Nigam kopt de bal weg. Gowravaram rent richting de bal. Gowravaram haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Amarnath verovert de bal door een tackle van achteren. Nigam onderschept slim de pass. Nigam probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gowravaram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gowravaram haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RNR - Haryana Hurricanes 1:2

61e minuut.
Jeyaseelan heeft problemen om de bal te vangen. Jeyaseelan met een sublieme pass. Sowrirajan is nu in balbezit. Sowrirajan haalt uit met een fantastische trap. Sarin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RNR - Haryana Hurricanes 1:3

72e minuut.
Jeyaseelan kopt de bal weg. Sreenivasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowrirajan onderschept slim de pass. Sowrirajan haalt uit met een fantastische trap. Sarin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RNR - Haryana Hurricanes 1:4

83e minuut.
Profulla is nu in balbezit. Profulla passt de bal zonder na te denken. Sreenivasa heeft problemen om de bal te vangen. Sowrirajan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sowrirajan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RNR - Haryana Hurricanes 1:5

86e minuut.
Guntur heeft problemen om de bal te vangen. Amarnath is nu in balbezit. Thakur schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Thakur krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RNR 56%, Haryana Hurricanes 44%.
RNR - Haryana Hurricanes 1:5
RNR