Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haryana Hurricanes RNR
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Jeyaseelan rent richting de bal. Kaikini verovert de bal door een tackle van achteren. Kaikini geeft een lange en hoge pass. Guntur rent richting de bal. Guntur haalt uit met een fantastische trap. Visala bokst de bal weg.

18e minuut.
Thandray bereikt de bal nog maar net als eerste. Chittaprasad is nu in balbezit. Chittaprasad speelt de bal door. Somayaji bereikt de bal nog maar net als eerste. Somayaji geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Chittaprasad verovert de bal door een tackle van achteren. Chittaprasad passt de bal met de wreef. Guntur bereikt de bal nog maar net als eerste. Guntur schiet op doel. Visala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haryana Hurricanes - RNR 0:1

23e minuut.
Kolala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dasdidar komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Amarnath is nu in balbezit. Nigam verovert de bal door een tackle van achteren. Nigam geeft een hoge lob. Dhiren is nu in balbezit. Dhiren geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nigam is nu in balbezit. Amarnath rent richting de bal. Amarnath passt de bal met de wreef. Guntur bereikt de bal nog maar net als eerste. Guntur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chittaprasad speelt de bal door. Somayaji is nu in balbezit. Somayaji probeert naar een medespeler te passen. Amarnath bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarnath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haryana Hurricanes - RNR 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haryana Hurricanes 56%, RNR 44%.
Haryana Hurricanes - RNR 0:2

55e minuut.
Somayaji raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Profulla komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Sruti onderschept slim de pass. Gowravaram rent richting de bal. Gowravaram passt de bal zonder na te denken. Sowrirajan is nu in balbezit. Sowrirajan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Sathianarayan is nu in balbezit. Sathianarayan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dhiren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gowravaram geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dehiya geeft een hoge lob. Inworp. Dhiren met een snelle inworp. Gowravaram rent richting de bal. Gowravaram schiet op doel. Sarin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Thandray geeft een lange en hoge pass. Inworp. Profulla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amarnath is nu in balbezit. Amarnath draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Thandray geeft de bal voor. Sathianarayan rent richting de bal. Sowrirajan verovert de bal door een tackle van achteren. Sowrirajan haalt uit met een fantastische trap. Sarin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haryana Hurricanes 45%, RNR 55%.
Haryana Hurricanes - RNR 0:2
RNR