Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CJGTHFU andrey11
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Blum passt de bal in één keer door. Elharar bereikt de bal nog maar net als eerste. Elharar passt de bal met de wreef. Iyshay bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyshay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Soher met een sublieme pass. Yoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadusi rent richting de bal. Yoni verovert de bal door een tackle van achteren. Yoni geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CJGTHFU - andrey11 1:0

29e minuut.
Iyshay bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyshay passt de bal in één keer door. Soher speelt de bal door. Iyshay rent richting de bal. Iyshay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Keise probeert naar een medespeler te passen. Vranjes rent richting de bal. Vranjes passt de bal in één keer door. Blum is nu in balbezit. Blum draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Brick de bal onder controle te krijgen. Iyshay rent richting de bal. Yoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyshay verovert de bal door een tackle van achteren. Iyshay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Keise de bal. Kadusi is nu in balbezit. Kadusi probeert naar een medespeler te passen. Iyshay bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyshay schiet op doel. Pralija bokst de bal weg. Pralija met een sublieme pass. Yaakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakov passt de bal in één keer door. Blum bereikt de bal nog maar net als eerste. Blum schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Soher passt de bal zonder na te denken. Keise is nu in balbezit. Blum verovert de bal door een tackle van achteren. Yaakov is nu in balbezit. Yaakov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CJGTHFU 57%, andrey11 43%.
CJGTHFU - andrey11 1:0

51e minuut.
Sapir geeft een lange en hoge pass. Netanyahu probeert de bal aan de voet te houden. Sapir is nu in balbezit. Sapir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Iyshay bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahami verovert de bal door een tackle van achteren. Abrahami geeft een hoge lob. Blum bereikt de bal nog maar net als eerste. Blum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Brick rent richting de bal. Brick geeft de bal voor. Daar is Netanyahu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blum is nu in balbezit. Blum haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Baumel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CJGTHFU - andrey11 2:0

85e minuut.
Yoni is nu in balbezit. Soher verovert de bal door een tackle van achteren. Soher met een sublieme pass. Iyshay bereikt de bal nog maar net als eerste. Iyshay draait met de bal, schiet en ... Pralija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CJGTHFU 44%, andrey11 56%.
CJGTHFU - andrey11 2:0