Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shajaf11 .d,mvcxZ>DKMVC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Bouaron heeft problemen om de bal te vangen. Bouaron probeert naar een medespeler te passen. Dagan is nu in balbezit. Israel onderschept slim de pass. Israel draait met de bal, schiet en ... Solomon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Blastra geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Yona de bal onder controle te krijgen. Israel is nu in balbezit. Israel schiet op doel. Solomon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Inworp. Bouaron met een snelle inworp. Sarsor met een sublieme pass. Israel rent richting de bal. Israel schiet op doel. Solomon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Sarsor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafni onderschept slim de pass. Gafni passt de bal zonder na te denken. Goldshtain rent richting de bal. Goldshtain haalt uit met een fantastische trap. Halika bokst de bal weg. Daar is Hodida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
shajaf11 - .d,mvcxZ>DKMVC 0:1

21e minuut.
Tal probeert de bal aan de voet te houden. Afriat probeert naar een medespeler te passen. Tzafrir speelt de bal door. Gafni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shajaf11 - .d,mvcxZ>DKMVC 0:2

31e minuut.
Afriat bereikt de bal nog maar net als eerste. Afriat passt de bal met de wreef. Goldshtain bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shajaf11 65%, .d,mvcxZ>DKMVC 35%.
shajaf11 - .d,mvcxZ>DKMVC 0:2

61e minuut.
Afriat geeft een lange en hoge pass. Damari is nu in balbezit. Gafni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gafni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shajaf11 59%, .d,mvcxZ>DKMVC 41%.
shajaf11 - .d,mvcxZ>DKMVC 0:2