Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haifa greens abed
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.4
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Altman verovert de bal door een tackle van achteren. Altman geeft een hoge lob. Ben Ezra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama verovert de bal door een tackle van achteren. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Hamod verovert de bal door een tackle van achteren. Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeda passt de bal in één keer door. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Haifa greens - abed 1:0

10e minuut.
Mishaelof met de inworp. Sasy probeert naar een medespeler te passen. Ben Ezra rent richting de bal. Matzri rent richting de bal. Matzri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zaken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen rent richting de bal. Met opzet legt Hamod zijn tegenspeler op de grond. Hamod krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Mishaelof rent richting de bal. Matzri met een sublieme pass. Alfassi probeert de bal aan de voet te houden. Tuama is nu in balbezit. Tuama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haifa greens 42%, abed 58%.
Haifa greens - abed 1:0

54e minuut.
Alfassi passt de bal in één keer door. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen passt de bal zonder na te denken. Milo is nu in balbezit. Milo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haifa greens 42%, abed 58%.
Haifa greens - abed 1:0