Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real-Madrid17 MACCABI HAIFA M.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Karpel geeft een lange en hoge pass. Pelach rent richting de bal. Martziano begaat een overtreding. Martziano krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Vasihon bereikt de bal nog maar net als eerste. Korenfine onderschept slim de pass. Korenfine passt de bal in één keer door. Skaat rent richting de bal. Skaat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Shtrauber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sassi is nu in balbezit. Vasihon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vasihon krijgt een gele kaart. Sassi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sassi met een snel genomen vrije trap. Elharar is nu in balbezit. Elharar schiet op doel. Mymon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ederee kopt de bal weg. Shemesh heeft problemen om de bal te vangen. Yehiel is nu in balbezit. Shemesh is nu in balbezit. Shemesh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real-Madrid17 40%, MACCABI HAIFA M.C 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real-Madrid17 - MACCABI HAIFA M.C 0:0

48e minuut.
Tafta verovert de bal door een tackle van achteren. Tafta geeft de bal voor. Karpel bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaat rent richting de bal. Skaat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real-Madrid17 - MACCABI HAIFA M.C 1:0

61e minuut.
Vasihon bereikt de bal nog maar net als eerste. Refaelov is nu in balbezit. Vasihon maakt een afschuwelijke overtreding. Vasihon krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Mymon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mymon geeft een lange en hoge pass. Daar is Karpel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korenfine is nu in balbezit. Korenfine draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real-Madrid17 58%, MACCABI HAIFA M.C 42%.
Real-Madrid17 - MACCABI HAIFA M.C 1:0