Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haifa greens talta
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.8
matig Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Chen de bal. Hudeda is nu in balbezit. Chen is nu in balbezit. Chen geeft de bal voor. Meshumar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Meshumar kan de bal niet met de borst controleren. Fadlon is nu in balbezit. Chen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chen krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Zaken speelt de bal door. Hudeda kopt de bal weg. Shabu geeft de bal voor. Ostrovic is nu in balbezit. Ostrovic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haifa greens - talta 0:1

13e minuut.
Zano kopt de bal weg. Klungelig pakt Milo de bal. Milo probeert naar een medespeler te passen. Hudeda is nu in balbezit. Hudeda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Haifa greens - talta 1:1

17e minuut.
Alfassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hamo verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Hamo passt de bal in één keer door. Ostrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Haifa greens - talta 1:2

18e minuut.
Hudeda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shriki komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Zinger trapt de bal weg van het doel. Zano kopt de bal weg. Shriki rent richting de bal. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Rubin rent richting de bal. Milo verovert de bal door een tackle van achteren. Milo met een sublieme pass. Chen rent richting de bal. Chen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Halevi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ben Hamo is nu in balbezit. Ben Hamo geeft een lange en hoge pass. Ostrovic is nu in balbezit. Ostrovic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Shriki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen is nu in balbezit. Shabu onderschept slim de pass. Shriki onderschept slim de pass. Shriki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haifa greens 56%, talta 44%.
Haifa greens - talta 1:2

50e minuut.
Klungelig pakt Pesco de bal. Shriki is nu in balbezit. Shriki passt de bal zonder na te denken. Meshumar rent richting de bal. Meshumar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ben Hamo rent richting de bal. Ostrovic rent richting de bal. Ben Hamo met een sublieme pass. Ostrovic rent richting de bal. Ostrovic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ben Hamo passt de bal zonder na te denken. Lozoun speelt de bal door. Chen is nu in balbezit. Shriki is nu in balbezit. Shriki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Haifa greens - talta 2:2

73e minuut.
Klungelig pakt Pesco de bal. Pesco passt de bal met de wreef. Giladi rent richting de bal. Ostrovic verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrovic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haifa greens - talta 2:3

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Milo de bal onder controle te krijgen. Shabu bereikt de bal nog maar net als eerste. Shabu speelt de bal door. Ostrovic is nu in balbezit. Ostrovic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Haifa greens - talta 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haifa greens 46%, talta 54%.
Haifa greens - talta 2:4