Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abed amir
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Sasy verovert de bal door een tackle van achteren. Sasy speelt de bal door. Hamod rent richting de bal. Mish`an verovert de bal door een tackle van achteren. Mish`an haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Klungelig pakt Tuama de bal. Matzri rent richting de bal. Matzri passt de bal zonder na te denken. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sasy speelt de bal door. Hajaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama rent richting de bal. Matzri is nu in balbezit. Matzri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sabaa rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Assif zal de hoekschop nemen. Nir is nu in balbezit. Tuama verovert de bal door een tackle van achteren. Tuama draait met de bal, schiet en ... Mlka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abed - amir 1:0

32e minuut.
Assif geeft een lange en hoge pass. Mish`an kopt de bal weg. Daar is Hadad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tubul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubul schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abed 44%, amir 56%.
abed - amir 1:0

54e minuut.
Mish`an geeft een lange en hoge pass. Assif bereikt de bal nog maar net als eerste. Assif draait met de bal, schiet en ... Israely probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Tubul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubul geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Altman de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sabag geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Almadon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Matzri de bal. Matzri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tuama rent richting de bal. Matzri is nu in balbezit. Tuama is nu in balbezit. Tuama haalt uit met een fantastische trap. Mlka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
abed - amir 2:0

86e minuut.
Hamod met een sublieme pass. Assif bereikt de bal nog maar net als eerste. Assif passt de bal zonder na te denken. Tuama rent richting de bal. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abed 54%, amir 46%.
abed - amir 2:0