Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
amir Haifa greens
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Mlka probeert naar een medespeler te passen. Barak kopt de bal weg. Giladi kan de bal niet met de borst controleren. Mish`an onderschept slim de pass. Mish`an schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hajaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Shriki onderschept slim de pass. Shriki probeert naar een medespeler te passen. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ben Ezra geeft een hoge lob. Milo rent richting de bal. Milo passt de bal in één keer door. Chen rent richting de bal. Chen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tega met een snelle inworp. Hajaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajaj geeft een hoge lob. Tubul probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tubul geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Giladi geeft een hoge lob. Chen is nu in balbezit. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen verovert de bal door een tackle van achteren. Chen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Zano kopt de bal weg. Nir speelt de bal door. Assif met een sublieme pass. Mish`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Mish`an schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
amir - Haifa greens 1:0

33e minuut.
Zano probeert naar een medespeler te passen. Lozoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozoun geeft een hoge lob. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amir 61%, Haifa greens 39%.
amir - Haifa greens 1:0

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mlka niet meer kan verder spelen. Evron komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Shriki kopt de bal weg. Milo rent richting de bal. Milo speelt de bal door. Chen rent richting de bal. Chen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Giladi geeft een hoge lob. Shriki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tega de bal onder controle te krijgen. Chen rent richting de bal. Chen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dora komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Zano speelt de bal door. Lozoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozoun passt de bal in één keer door. Dora is nu in balbezit. Dora draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Zano verovert de bal door een tackle van achteren. Zano met een sublieme pass. Dora rent richting de bal. Dora draait met de bal, schiet en ... Evron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
amir - Haifa greens 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: amir 56%, Haifa greens 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
amir - Haifa greens 1:1