Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haifa greens amir
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.3
matig Schieten hopeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Zano speelt de bal door. Chen rent richting de bal. Tega rent richting de bal. Hudeda onderschept slim de pass. Hudeda haalt uit met een fantastische trap. Mlka bokst de bal weg.

15e minuut.
Chen kopt de bal weg. Daar is Meshumar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen draait met de bal, schiet en ... Mlka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sabaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hajaj kopt de bal weg. Alfassi rent richting de bal. Alfassi geeft een hoge lob. Chen is nu in balbezit. Chen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Hajaj geeft een lange en hoge pass. Ben Ezra kopt de bal weg. Klungelig pakt Barak de bal. Mish`an is nu in balbezit. Mish`an draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haifa greens 55%, amir 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Haifa greens - amir 0:0

51e minuut.
Milo is nu in balbezit. Milo met een sublieme pass. Chen rent richting de bal. Chen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Idan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Giladi geeft een hoge lob. Meshumar rent richting de bal. Meshumar passt de bal met de wreef. Barak rent richting de bal. Barak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zaken trapt de bal weg. Zano kopt de bal weg. Daar is Tega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Chen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hajaj met een sublieme pass. Barak rent richting de bal. Giladi rent richting de bal. Barak onderschept slim de pass. Barak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zano is nu in balbezit. Barak verovert de bal door een tackle van achteren. Barak passt de bal zonder na te denken. Mish`an rent richting de bal. Mish`an haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haifa greens - amir 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haifa greens 67%, amir 33%.
Haifa greens - amir 0:1