Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
talta abed
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Inworp. Almadon met een snelle inworp. Matzri bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzri geeft een lange en hoge pass. Daar is Man, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
talta - abed 0:1

10e minuut.
Fadlon probeert de bal aan de voet te houden. Tuama rent richting de bal. Rubin maakt een afschuwelijke overtreding. Rubin krijgt een gele kaart.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zinger met een harde bal richting middenveld. Sasy kopt de bal weg. Matzri bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zinger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ishon probeert naar een medespeler te passen. Ben Hamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hamo speelt de bal door. Daar is Ostrovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostrovic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Altman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ishon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ben Hamo is nu in balbezit. Ben Hamo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tuama rent richting de bal. Luzon rent richting de bal. Tuama verovert de bal door een tackle van achteren. Tuama haalt uit met een fantastische trap. Zinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
talta - abed 0:2

38e minuut.
Pesco speelt de bal door. Ostrovic rent richting de bal. Ben Hamo rent richting de bal. Ben Hamo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
talta - abed 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: talta 56%, abed 44%.
talta - abed 1:2

46e minuut.
Tuama is nu in balbezit. Tuama speelt de bal door. Hadad rent richting de bal. Ishon onderschept slim de pass. Ishon geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pesco heeft problemen om de bal te vangen. Pesco passt de bal zonder na te denken. Fadlon rent richting de bal. Matzri onderschept slim de pass. Matzri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Ben Hamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shabu rent richting de bal. Shabu passt de bal in één keer door. Ostrovic is nu in balbezit. Ostrovic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Matzri rent richting de bal. Matzri met een sublieme pass. Luzon rent richting de bal. Tuama rent richting de bal. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: talta 42%, abed 58%.
talta - abed 1:2