Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real-Madrid17 red ball
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Hershkovitz onderschept slim de pass. Hershkovitz geeft een hoge lob. Asulin heeft problemen om de bal te vangen. Nagar rent richting de bal. Nagar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real-Madrid17 - red ball 0:1

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kadusi met een snelle inworp. Daar is Gamliel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamliel geeft een hoge lob. Koperli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Glik rent richting de bal. Korenfine verovert de bal door een tackle van achteren. Korenfine met een sublieme pass. Skaat rent richting de bal. Skaat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Itzhak probeert naar een medespeler te passen. Malca is nu in balbezit. Glik bereikt de bal nog maar net als eerste. Korenfine onderschept slim de pass. Korenfine haalt uit met een fantastische trap. Pesser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real-Madrid17 46%, red ball 54%.
Real-Madrid17 - red ball 0:1

53e minuut.
Forsher is nu in balbezit. Gamliel onderschept slim de pass. Gamliel passt de bal zonder na te denken. Nagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real-Madrid17 - red ball 0:2

61e minuut.
Hershkovitz geeft een lange en hoge pass. Shalit kopt de bal weg. Martziano probeert de bal met de borst te controleren. Kadusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadusi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Glik rent richting de bal. Refaelov rent richting de bal. Refaelov met een sublieme pass. Nagar is nu in balbezit. Nagar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Malca de bal. Itzhak is nu in balbezit. Itzhak probeert naar een medespeler te passen. Skaat rent richting de bal. Skaat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Barda geeft een hoge lob. Inworp. Elharar met de inworp. Korenfine is nu in balbezit. Korenfine geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Glik is nu in balbezit. Glik geeft een hoge lob. Inworp. Itzhak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korenfine geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real-Madrid17 36%, red ball 64%.
Real-Madrid17 - red ball 0:2