Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
talta red ball
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Tafta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ishon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ben Hamo rent richting de bal. Ben Hamo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
talta - red ball 1:0

13e minuut.
Fadlon verovert de bal door een tackle van achteren. Fadlon passt de bal in één keer door. Shabu rent richting de bal. Nagar verovert de bal door een tackle van achteren. Nagar draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pesco is nu in balbezit. Nagar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pesco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fadlon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ostrovic is nu in balbezit. Ostrovic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pesco met een sublieme pass. Ishon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glik. Ishon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shabu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ostrovic rent richting de bal. Tafta verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Hamo rent richting de bal. Ben Hamo schiet op doel. Pesser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
talta - red ball 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: talta 50%, red ball 50%.
talta - red ball 2:0

48e minuut.
Nagar rent richting de bal. Pesco verovert de bal door een tackle van achteren. Pesco speelt de bal door. Ben Hamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hamo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Man rent richting de bal. Pesco is nu in balbezit. Pesco passt de bal met de wreef. Ostrovic rent richting de bal. Ostrovic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Barda bereikt de bal nog maar net als eerste. Halevi onderschept slim de pass. Ben Hamo rent richting de bal. Barkolin onderschept slim de pass. Barkolin probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: talta 28%, red ball 72%.
talta - red ball 2:0