Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real-Madrid17 abed
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Assif met een sublieme pass. Matzri is nu in balbezit. Matzri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tuama de bal. Tuama haalt uit met een fantastische trap. Koperli bokst de bal weg.

8e minuut.
Refaelov heeft problemen om de bal te vangen. Korenfine is nu in balbezit. Matzri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matzri krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Sasy is nu in balbezit. Sasy passt de bal in één keer door. Matzri rent richting de bal. Tuama is nu in balbezit. Tuama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Skaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaat passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Korenfine de bal. Korenfine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Almadon is nu in balbezit. Almadon passt de bal met de wreef. Korenfine rent richting de bal. Sasy verovert de bal door een tackle van achteren. Sasy geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Real-Madrid17 - abed 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real-Madrid17 54%, abed 46%.
Real-Madrid17 - abed 0:1

62e minuut.
Mishaelof kopt de bal weg. Forsher rent richting de bal. Almadon begaat een overtreding. Forsher wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Forsher kan niet meer verder spelen. Tafta komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Mishaelof speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martziano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elharar bereikt de bal nog maar net als eerste. Elharar geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Tafta passt de bal zonder na te denken. Martziano bereikt de bal nog maar net als eerste. Almadon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Martziano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Martziano kan niet meer verder spelen. Sivilla komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real-Madrid17 66%, abed 34%.
Real-Madrid17 - abed 0:1