Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
red ball amir
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.7
matig Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Gamliel rent richting de bal. Kadusi is nu in balbezit. Kadusi passt de bal met de wreef. Nagar is nu in balbezit. Nagar schiet op doel. Mlka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Glik bereikt de bal nog maar net als eerste. Barak onderschept slim de pass. Aharoni rent richting de bal. Barak verovert de bal door een tackle van achteren. Barak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nir kopt de bal weg. Aharoni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mish`an. Mish`an krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Gamliel probeert naar een medespeler te passen. Nagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nir verovert de bal door een tackle van achteren. Gamliel is nu in balbezit. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red ball 59%, amir 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
red ball - amir 0:0

48e minuut.
Barkolin is nu in balbezit. Barkolin passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Aharoni de bal onder controle te krijgen. Gamliel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamliel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hajaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajaj geeft een hoge lob. Malca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mish`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Mish`an haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sabag geeft een hoge lob. Inworp. Aharoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kadusi rent richting de bal. Kadusi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Aharoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aharoni geeft een hoge lob. Nagar is nu in balbezit. Nagar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cahila de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
red ball - amir 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red ball 59%, amir 41%.
red ball - amir 1:0