Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
abed MACCABI HAIFA M.C
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mishaelof geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ederee met de inworp. Yehiel is nu in balbezit. Yehiel geeft de bal voor. Kenda bokst de bal weg. Paal!

12e minuut.
Inworp. Ederee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yehiel is nu in balbezit. Yehiel geeft een lange en hoge pass. Shemesh springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hamod geeft de bal voor. Inworp. Pelach met de inworp. Yehiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Yehiel is nu in balbezit. Shemesh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sasy. Sasy krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Vasihon geeft de bal voor. Assif kopt de bal weg. Daar is Mymon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama haalt uit met een fantastische trap. Kadusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Sasy verovert de bal door een tackle van achteren. Sasy passt de bal in één keer door. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzri bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abed 65%, MACCABI HAIFA M.C 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
abed - MACCABI HAIFA M.C 0:0

72e minuut.
Matzri bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzri schiet op doel. Mymon kopt de bal weg. Matzri bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzri haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Nadel passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mishaelof met de inworp. Almadon bereikt de bal nog maar net als eerste. Almadon geeft een lange en hoge pass. Kadusi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abed 51%, MACCABI HAIFA M.C 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
abed - MACCABI HAIFA M.C 0:0