Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MACCABI HAIFA M.C abed
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Karpel verovert de bal door een tackle van achteren. Karpel speelt de bal door. Shemesh rent richting de bal. Yehiel rent richting de bal. Yehiel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Hamod verovert de bal door een tackle van achteren. Matzri rent richting de bal. Matzri passt de bal met de wreef. Tuama rent richting de bal. Tuama haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Inworp. Assif zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matzri rent richting de bal. Matzri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karpel de bal. Iluz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Assif bereikt de bal nog maar net als eerste. Assif geeft een hoge lob. Ederee kopt de bal weg. Klungelig pakt Matzri de bal. Matzri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Karpel passt de bal met de wreef. Hamod is nu in balbezit. Matzri speelt de bal door. Tuama is nu in balbezit. Tuama schiet op doel. Iluz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MACCABI HAIFA M.C 55%, abed 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MACCABI HAIFA M.C - abed 0:0

47e minuut.
Assif met de inworp. Matzri heeft problemen om de bal te vangen. Matzri probeert naar een medespeler te passen. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MACCABI HAIFA M.C - abed 0:1

61e minuut.
Mishaelof geeft de bal voor. Shemesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemesh passt de bal met de wreef. Tuama is nu in balbezit. Tuama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MACCABI HAIFA M.C - abed 0:2

65e minuut.
Nadel speelt de bal door. Ederee is nu in balbezit. Mishaelof maakt een afschuwelijke overtreding. Mishaelof krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Ederee geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pelach de bal onder controle te krijgen. Shemesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Shemesh schiet op doel. Altman probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ederee geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karpel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MACCABI HAIFA M.C 44%, abed 56%.
MACCABI HAIFA M.C - abed 0:2