Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real-Madrid17 Haifa greens
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Klungelig pakt Dora de bal. Korenfine rent richting de bal. Korenfine passt de bal in één keer door. Skaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaat draait met de bal, schiet en ... Zaken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Dora verovert de bal door een tackle van achteren. Refaelov is nu in balbezit. Dora schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dora krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Hudeda rent richting de bal. Refaelov verovert de bal door een tackle van achteren. Refaelov passt de bal met de wreef. Skaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zaken maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Dora rent richting de bal. Dora probeert naar een medespeler te passen. Chen is nu in balbezit. Hudeda rent richting de bal. Hudeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zaken trapt de bal weg. Milo kopt de bal weg. Korenfine kan de bal niet met de borst controleren. Skaat rent richting de bal. Skaat haalt uit met een fantastische trap. Zaken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real-Madrid17 - Haifa greens 1:0

28e minuut.
Chen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hudeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hudeda geeft een hoge lob. Chen is nu in balbezit. Chen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real-Madrid17 - Haifa greens 1:1

40e minuut.
Milo passt de bal zonder na te denken. Chen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Refaelov zijn tegenspeler op de grond. Refaelov krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ben Ezra is nu in balbezit. Ben Ezra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Meshumar de bal. Elharar rent richting de bal. Elharar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real-Madrid17 35%, Haifa greens 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real-Madrid17 - Haifa greens 1:1

49e minuut.
Elharar rent richting de bal. Elharar geeft de bal voor. Louzon is nu in balbezit. Skaat onderschept slim de pass. Skaat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sassi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korenfine is nu in balbezit. Dora is nu in balbezit. Korenfine onderschept slim de pass. Korenfine geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Refaelov is nu in balbezit. Refaelov probeert naar een medespeler te passen. Sassi rent richting de bal. Sassi geeft een lange en hoge pass. Ben Ezra heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real-Madrid17 43%, Haifa greens 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real-Madrid17 - Haifa greens 1:1