Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yagel1 abed
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Hadad is nu in balbezit. Maabi verovert de bal door een tackle van achteren. Maabi speelt de bal door. Elkayam rent richting de bal. Elkayam schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Barkol passt de bal zonder na te denken. Elkayam rent richting de bal. Mishaelof is nu in balbezit. Elkayam rent richting de bal. Elkayam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Barkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasy verovert de bal door een tackle van achteren. Sasy passt de bal zonder na te denken. Tuama rent richting de bal. Tuama schiet op doel. Rahamin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siboni met een harde bal richting middenveld. Hamod kopt de bal weg. Matzri bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzri draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
yagel1 - abed 0:1

21e minuut.
Hamod is nu in balbezit. Barkol verovert de bal door een tackle van achteren. Barkol probeert naar een medespeler te passen. Elkayam is nu in balbezit. Elkayam haalt uit met een fantastische trap. Kenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Shriber bereikt de bal nog maar net als eerste. Shriber met een sublieme pass. Elkayam is nu in balbezit. Elkayam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yagel1 - abed 1:1

40e minuut.
Shriber bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamod onderschept slim de pass. Hamod probeert naar een medespeler te passen. Tuama rent richting de bal. Tuama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nimny rent richting de bal. Nimny geeft een lange en hoge pass. Altman heeft problemen om de bal te vangen. Elkayam rent richting de bal. Elkayam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yagel1 57%, abed 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yagel1 - abed 1:1

47e minuut.
Altman trapt de bal weg van het doel. Nimny kopt de bal weg. Elkayam heeft problemen om de bal te vangen. Barkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Matzri speelt de bal door. Salem is nu in balbezit. Tuama bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama haalt uit met een fantastische trap. Rahamin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yagel1 - abed 1:2

56e minuut.
Sasy rent richting de bal. Sasy passt de bal in één keer door. Levy bereikt de bal nog maar net als eerste. Almadon verovert de bal door een tackle van achteren. Almadon geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Matzri verovert de bal door een tackle van achteren. Matzri probeert naar een medespeler te passen. Siboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuama verovert de bal door een tackle van achteren. Tuama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Siboni probeert naar een medespeler te passen. Elkayam is nu in balbezit. Elkayam passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Barkol de bal onder controle te krijgen. Barkol haalt uit met een fantastische trap. Kenda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yagel1 57%, abed 43%.
yagel1 - abed 1:2