Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MACCABI HAIFA M.C talta
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Shabu is nu in balbezit. Yehiel verovert de bal door een tackle van achteren. Shemesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Yehiel rent richting de bal. Yehiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vasihon bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasihon speelt de bal door. Karpel probeert naar een medespeler te passen. Pelach is nu in balbezit. Pelach geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Man geeft de bal voor. Karpel is nu in balbezit. Ostrovic is nu in balbezit. Ostrovic draait met de bal, schiet en ... Kadusi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MACCABI HAIFA M.C - talta 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MACCABI HAIFA M.C 46%, talta 54%.
MACCABI HAIFA M.C - talta 0:1

53e minuut.
Inworp. Ishon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ben Hamo geeft de bal voor. Ostrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Shabu rent richting de bal. Shabu geeft een lange en hoge pass. Shemesh kopt de bal weg. Daar is Ben Hamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Hamo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Shabu geeft een hoge lob. Mymon kopt de bal weg. Ben Hamo heeft problemen om de bal te vangen. Ostrovic is nu in balbezit. Ostrovic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Man passt de bal met de wreef. Inworp. Nadel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ederee is nu in balbezit. Ederee geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Halevi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halevi geeft een hoge lob. Ben Hamo is nu in balbezit. Ben Hamo haalt uit met een fantastische trap. Kadusi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MACCABI HAIFA M.C - talta 0:2

77e minuut.
Shabu rent richting de bal. Ben Hamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Hamo probeert naar een medespeler te passen. Ostrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Nadel de bal. Ben Hamo rent richting de bal. Ben Hamo probeert naar een medespeler te passen. Ostrovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrovic draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MACCABI HAIFA M.C 54%, talta 46%.
MACCABI HAIFA M.C - talta 0:2