Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
suuu united لبلبللب
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Mish`an rent richting de bal. Zeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeev passt de bal in één keer door. Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Yona verovert de bal door een tackle van achteren. Yona passt de bal met de wreef. Yaakobi is nu in balbezit. Yaakobi schiet op doel. Awat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
suuu united - لبلبللب 0:1

27e minuut.
Yaakobi kopt de bal weg. Daar is Kopel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peretz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peretz krijgt een gele kaart. Kopel raakt geblesseerd tijdens het duel. Avramovitch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Awat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Ros speelt de bal door. Mish`an bereikt de bal nog maar net als eerste. Mish`an geeft een hoge lob. Tzuriel is nu in balbezit. Tzuriel draait met de bal, schiet en ... Maya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
suuu united - لبلبللب 1:1

37e minuut.
Avramovitch is nu in balbezit. Filyan onderschept slim de pass. Filyan met een sublieme pass. Daar is Tzuriel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzuriel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Eprhaim verovert de bal door een tackle van achteren. Eprhaim geeft een hoge lob. Mishaelov speelt de bal door. Klungelig pakt Tzuriel de bal. Tzuriel schiet op doel. Maya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
suuu united - لبلبللب 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suuu united 49%, لبلبللب 51%.
suuu united - لبلبللب 2:1

62e minuut.
Peretz passt de bal in één keer door. Mishaelov met een sublieme pass. Tzuriel rent richting de bal. Filyan is nu in balbezit. Filyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan passt de bal met de wreef. Tzuriel is nu in balbezit. Tzuriel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
suuu united - لبلبللب 3:1

79e minuut.
Zeev geeft een hoge lob. Asraff kopt de bal weg. Klungelig pakt Peretz de bal. Yaakobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaakobi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Kopel onderschept slim de pass. Kopel passt de bal met de wreef. Asraff is nu in balbezit. Yaakobi verovert de bal door een tackle van achteren. Yaakobi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suuu united 58%, لبلبللب 42%.
suuu united - لبلبللب 3:1