Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hapoel_raanana brosiadortmond
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.3
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Silvas schiet op doel. Sarosi kopt de bal weg. Klungelig pakt Tikva de bal. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Ben Tzvi onderschept slim de pass. Ben Tzvi geeft een hoge lob. Daar is Kfir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvas is nu in balbezit. Silvas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hasan met een harde bal richting middenveld. Tikva kopt de bal weg. Stelmac rent richting de bal. Stelmac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Veksler bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas onderschept slim de pass. Silvas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hapoel_raanana - brosiadortmond 1:0

27e minuut.
Kadosh rent richting de bal. Ben Shushan onderschept slim de pass. Ben Shushan speelt de bal door. Klungelig pakt Silvas de bal. Silvas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hapoel_raanana - brosiadortmond 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hapoel_raanana 44%, brosiadortmond 56%.
hapoel_raanana - brosiadortmond 2:0

54e minuut.
Stelmac probeert de bal aan de voet te houden. Rehuven bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilia rent richting de bal. Sivilia geeft een lange en hoge pass. Kabudi kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kaplan rent richting de bal. Kaplan passt de bal zonder na te denken. Daar is Rehuven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sivilia onderschept slim de pass. Sivilia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ben Tzvi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zohar komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Silvas verovert de bal door een tackle van achteren. Silvas draait met de bal, schiet en ... Sarosi kopt de bal weg. Silvas is nu in balbezit. Silvas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Hasan speelt de bal door. Laufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Laufer passt de bal met de wreef. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hapoel_raanana 48%, brosiadortmond 52%.
hapoel_raanana - brosiadortmond 2:0