Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brosiadortmond suuu united
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 21.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan onderschept slim de pass. Filyan passt de bal zonder na te denken. Tzuriel rent richting de bal. Tzuriel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
brosiadortmond - suuu united 0:1

28e minuut.
Mish`an onderschept slim de pass. Mish`an met een sublieme pass. Kabudi heeft problemen om de bal te vangen. Filyan rent richting de bal. Filyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
brosiadortmond - suuu united 0:2

34e minuut.
Peretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Robin onderschept slim de pass. Robin speelt de bal door. Daar is Silvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
brosiadortmond - suuu united 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brosiadortmond 60%, suuu united 40%.
brosiadortmond - suuu united 1:2

54e minuut.
Peretz geeft een lange en hoge pass. Tzuriel is nu in balbezit. Tzuriel passt de bal in één keer door. Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hasan trapt de bal weg van het doel. Peretz kopt de bal weg. Tzuriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan schiet op doel. Hasan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Tzuriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzuriel haalt uit met een fantastische trap. Veksler probeert naar een medespeler te passen. Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Man rent richting de bal. Man geeft een lange en hoge pass. Levit probeert naar een medespeler te passen. Daar is Silvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ben Tzvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Man is nu in balbezit. Man geeft een lange en hoge pass. Tzuriel is nu in balbezit. Tzuriel draait met de bal, schiet en ... Hasan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brosiadortmond 60%, suuu united 40%.
brosiadortmond - suuu united 1:2