Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
איתמר קקק
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Sasy speelt de bal door. Talesnikov rent richting de bal. Tadesa rent richting de bal. Rand rent richting de bal. Rand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pesco probeert naar een medespeler te passen. Sasy is nu in balbezit. Sasy passt de bal zonder na te denken. Rand is nu in balbezit. Rand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
איתמר - קקק 0:1

22e minuut.
Tadesa geeft een lange en hoge pass. Amit is nu in balbezit. Azarya maakt een afschuwelijke overtreding. Azarya krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Passo is nu in balbezit. Passo probeert naar een medespeler te passen. Lavi probeert naar een medespeler te passen. Avutbul bereikt de bal nog maar net als eerste. Avutbul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lavi is nu in balbezit. Arel speelt de bal door. Avutbul is nu in balbezit. Avutbul schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hogeg de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lavi zal de hoekschop nemen. Hogeg heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
איתמר - קקק 1:1

34e minuut.
Pesco speelt de bal door. Tadesa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lavi. Lavi krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ilouk rent richting de bal. Sasy onderschept slim de pass. Sasy met een sublieme pass. Rand bereikt de bal nog maar net als eerste. Rand haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: איתמר 60%, קקק 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
איתמר - קקק 1:1

49e minuut.
Talesnikov passt de bal met de wreef. Lavi rent richting de bal. Lavi probeert naar een medespeler te passen. Chician is nu in balbezit. Chician draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Shelac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutman passt de bal zonder na te denken. Rand bereikt de bal nog maar net als eerste. Rand haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Gutman verovert de bal door een tackle van achteren. Gutman geeft een hoge lob. Shelac bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasy verovert de bal door een tackle van achteren. Sasy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Talesnikov met een sublieme pass. Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi met een sublieme pass. Avutbul is nu in balbezit. Avutbul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sasy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rand bereikt de bal nog maar net als eerste. Passo is nu in balbezit. Rand verovert de bal door een tackle van achteren. Rand draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: איתמר 60%, קקק 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
איתמר - קקק 1:1