Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brosiadortmond لبلبللب
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Zeev met een sublieme pass. Altman rent richting de bal. Daar is Altman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altman draait met de bal, schiet en ... Hasan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
brosiadortmond - لبلبللب 0:1

20e minuut.
Avramovitch passt de bal in één keer door. Kfir is nu in balbezit. Kfir passt de bal in één keer door. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Yona bereikt de bal nog maar net als eerste. Yona met een sublieme pass. Kaplan is nu in balbezit. Kopel verovert de bal door een tackle van achteren. Kopel schiet op doel. Hasan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Avramovitch is nu in balbezit. Kfir is nu in balbezit. Met opzet legt Avramovitch zijn tegenspeler op de grond. Avramovitch krijgt een gele kaart. Israelovitch probeert de bal met de borst te controleren. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Israelovitch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Israelovitch krijgt een gele kaart. Silvas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Robin wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Yona kopt de bal weg. Avramovitch heeft problemen om de bal te vangen. Robin rent richting de bal. Silvas rent richting de bal. Silvas draait met de bal, schiet en ... Maya bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brosiadortmond 68%, لبلبللب 32%.
brosiadortmond - لبلبللب 0:1

70e minuut.
Yaniv geeft de bal voor. Altman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadosh maakt een afschuwelijke overtreding. Kadosh krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Daar is Haza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Tzvi is nu in balbezit. Ben Tzvi haalt uit met een fantastische trap. Levit bereikt de bal nog maar net als eerste. Levit geeft een hoge lob. Paal! Maya maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Silvas rent richting de bal. Silvas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
brosiadortmond - لبلبللب 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brosiadortmond 53%, لبلبللب 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
brosiadortmond - لبلبللب 1:1