Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shon fc קקק
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Halayla geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Israely met een snelle inworp. Yeret is nu in balbezit. Yeret geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tadesa verovert de bal door een tackle van achteren. Tadesa geeft de bal voor. Zandberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rand rent richting de bal. Rand schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Halayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Israely verovert de bal door een tackle van achteren. Israely passt de bal in één keer door. Hatuka rent richting de bal. Hatuka schiet op doel. Pesco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
shon fc - קקק 1:0

26e minuut.
Arel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shitrit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yeret bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeret geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
shon fc - קקק 2:0

35e minuut.
Zandberg geeft een lange en hoge pass. Azarya bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeret schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yeret krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Hogeg geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Israely met de inworp. Yeret bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeret geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
shon fc - קקק 3:0

43e minuut.
Shitrit probeert de bal met de borst te controleren. Arel is nu in balbezit. Shitrit onderschept slim de pass. Shitrit geeft een lange en hoge pass. Hatuka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shon fc 34%, קקק 66%.
shon fc - קקק 3:0

49e minuut.
Azarya rent richting de bal. Israely verovert de bal door een tackle van achteren. Israely passt de bal met de wreef. Hatuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatuka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
shon fc - קקק 4:0

82e minuut.
Tadesa is nu in balbezit. Tadesa probeert naar een medespeler te passen. Kattan met een sublieme pass. Hatuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatuka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shon fc 53%, קקק 47%.
shon fc - קקק 4:0