Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oded איתמר
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Levit met een sublieme pass. Keise is nu in balbezit. Keise probeert naar een medespeler te passen. Goldberg rent richting de bal. Goldberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Shelac rent richting de bal. Levi verovert de bal door een tackle van achteren. Levi speelt de bal door. Goldberg is nu in balbezit. Goldberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ilouk is nu in balbezit. Zilbershtein verovert de bal door een tackle van achteren. Zilbershtein passt de bal in één keer door. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
oded - איתמר 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oded 41%, איתמר 59%.
oded - איתמר 1:0

54e minuut.
Passo is nu in balbezit. Passo passt de bal met de wreef. Talesnikov heeft problemen om de bal te vangen. Zilbershtein is nu in balbezit. Zilbershtein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lavi speelt de bal door. Zilbershtein bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talesnikov. Talesnikov krijgt een gele kaart. Zilbershtein is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zilbershtein komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
oded - איתמר 2:0

79e minuut.
Rally rent richting de bal. Rally geeft de bal voor. Klungelig pakt Shelac de bal. Zilbershtein rent richting de bal. Zilbershtein haalt uit met een fantastische trap. Tahar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oded 54%, איתמר 46%.
oded - איתמר 2:0