Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hapoel_raanana איתמר
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Tikva kopt de bal weg. Stelmac is nu in balbezit. Ilouk is nu in balbezit. Stelmac verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Eliahu geeft een lange en hoge pass. Tikva is nu in balbezit. Veig maakt een afschuwelijke overtreding. Veig krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Chician passt de bal zonder na te denken. Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Veig verovert de bal door een tackle van achteren. Veig schiet op doel. Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hudeda is nu in balbezit. Hudeda geeft een lange en hoge pass. Shelac kopt de bal weg. Silvas rent richting de bal. Silvas draait met de bal, schiet en ... Tahar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hapoel_raanana 65%, איתמר 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hapoel_raanana - איתמר 0:0

70e minuut.
Eliahu is nu in balbezit. Eliahu geeft een hoge lob. Veig kopt de bal weg. Chician bereikt de bal nog maar net als eerste. Chician schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Antebi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sarid bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarid passt de bal zonder na te denken. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hapoel_raanana 52%, איתמר 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hapoel_raanana - איתמר 0:0