Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hapoel_raanana oded
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Keise probeert naar een medespeler te passen. Goldberg is nu in balbezit. Ishon geeft een hoge lob. Goldberg rent richting de bal. Goldberg schiet op doel. Barochian bokst de bal weg.

12e minuut.
Keise rent richting de bal. Keise met een sublieme pass. Sarid rent richting de bal. Levi controleert de bal met de borst. Levi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Keise bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorani onderschept slim de pass. Met opzet legt Rally zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rally naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Zilbershtein speelt de bal door. Sarosi geeft de bal voor. Daar is Elkobi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvas is nu in balbezit. Silvas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Attia is nu in balbezit. Ben Shushan onderschept slim de pass. Ben Shushan probeert naar een medespeler te passen. Silvas is nu in balbezit. Silvas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hapoel_raanana - oded 1:0

40e minuut.
Sivilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilia met een sublieme pass. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas haalt uit met een fantastische trap. Elhadad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
hapoel_raanana - oded 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hapoel_raanana 48%, oded 52%.
hapoel_raanana - oded 2:0

62e minuut.
Klungelig pakt Dorani de bal. Elhadad geeft een lange en hoge pass. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilbershtein rent richting de bal. Zilbershtein haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Keise bereikt de bal nog maar net als eerste. Keise passt de bal in één keer door. Vaaknin probeert de bal aan de voet te houden. Silvas rent richting de bal. Silvas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hapoel_raanana 48%, oded 52%.
hapoel_raanana - oded 2:0