Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
קקק brosiadortmond
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Hogeg kopt de bal weg. Azarya is nu in balbezit. Sasy rent richting de bal. Sasy schiet op doel. Hasan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Krisspin bereikt de bal nog maar net als eerste. Haimovich verovert de bal door een tackle van achteren. Haimovich met een sublieme pass. Rand bereikt de bal nog maar net als eerste. Rand haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gutman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sasy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sasy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sasy zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tadesa onderschept slim de pass. Tadesa speelt de bal door. Rand is nu in balbezit. Rand schiet op doel. Na een snelle pass probeert Veksler de bal onder controle te krijgen. Paal! Hasan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ben Tzvi probeert de bal met de borst te controleren. Ben Tzvi passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Halayla de bal onder controle te krijgen. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Veksler bereikt de bal nog maar net als eerste. Veksler geeft een hoge lob. Krehuven probeert de bal aan de voet te houden. Silvas rent richting de bal. Silvas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
קקק - brosiadortmond 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: קקק 36%, brosiadortmond 64%.
קקק - brosiadortmond 0:1

49e minuut.
Kfir rent richting de bal. Sasy verovert de bal door een tackle van achteren. Sasy met een sublieme pass. Rand is nu in balbezit. Rand haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kabudi geeft een hoge lob. Haimovich is nu in balbezit. Krisspin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haimovich raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sasy neemt zijn aanloop. Hasan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Gutman probeert naar een medespeler te passen. Sasy is nu in balbezit. Kaplan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sasy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sasy legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
קקק - brosiadortmond 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: קקק 27%, brosiadortmond 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
קקק - brosiadortmond 1:1