Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brosiadortmond קקק
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Kabudi geeft de bal voor. Inworp. Gutman met de inworp. Sasy is nu in balbezit. Sasy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Kabudi met een harde bal richting middenveld. Azarya kopt de bal weg. Rehuven kan de bal niet met de borst controleren. Sasy rent richting de bal. Sasy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasy verovert de bal door een tackle van achteren. Sasy passt de bal zonder na te denken. Rand bereikt de bal nog maar net als eerste. Rand draait met de bal, schiet en ... Hasan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Arel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Herman komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Halayla rent richting de bal. Ben Tzvi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halayla raakt geblesseerd tijdens het duel. Halayla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Krisspin de bal. Veksler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rand verovert de bal door een tackle van achteren. Rand haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rand bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasy rent richting de bal. Kaplan onderschept slim de pass. Rand verovert de bal door een tackle van achteren. Rand schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Krisspin rent richting de bal. Rand onderschept slim de pass. Sasy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasy schiet op doel. Veksler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
brosiadortmond - קקק 0:1

28e minuut.
Tadesa rent richting de bal. Kfir onderschept slim de pass. Robin is nu in balbezit. Robin probeert naar een medespeler te passen. Levit geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sasy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasy passt de bal in één keer door. Kabudi rent richting de bal. Rand verovert de bal door een tackle van achteren. Rand draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hasan met een sublieme pass. Robin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Azarya de bal onder controle te krijgen. Silvas is nu in balbezit. Silvas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Azarya verovert de bal door een tackle van achteren. Azarya probeert naar een medespeler te passen. Sasy rent richting de bal. Sasy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kabudi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brosiadortmond 81%, קקק 19%.
brosiadortmond - קקק 0:1

47e minuut.
Kfir rent richting de bal. Tadesa verovert de bal door een tackle van achteren. Tadesa speelt de bal door. Sasy is nu in balbezit. Sasy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Azarya onderschept slim de pass. Kaplan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azarya. Azarya krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kfir is nu in balbezit. Sasy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kfir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kfir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Silvas rent richting de bal. Silvas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brosiadortmond 65%, קקק 35%.
brosiadortmond - קקק 0:1