Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brosiadortmond oded
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Zilbershtein passt de bal met de wreef. Veksler rent richting de bal. Veksler passt de bal met de wreef. Goldberg rent richting de bal. Goldberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
brosiadortmond - oded 0:1

4e minuut.
Zilbershtein passt de bal zonder na te denken. Kfir probeert de bal met de borst te controleren. Kaplan is nu in balbezit. Zilbershtein verovert de bal door een tackle van achteren. Zilbershtein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
brosiadortmond - oded 0:2

14e minuut.
Krisspin probeert naar een medespeler te passen. Rehuven heeft problemen om de bal te vangen. Zilbershtein onderschept slim de pass. Zilbershtein draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Veksler de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
brosiadortmond - oded 0:3

21e minuut.
Krisspin is nu in balbezit. Levit begaat een overtreding. Krisspin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krisspin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Elhadad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvas verovert de bal door een tackle van achteren. Silvas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zilbershtein kopt de bal weg. Klungelig pakt Kabudi de bal. Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg haalt uit met een fantastische trap. Hasan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Levit is nu in balbezit. Levit geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kaplan rent richting de bal. Kaplan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zilbershtein de bal onder controle te krijgen. Goldberg rent richting de bal. Goldberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ben Tzvi verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Tzvi geeft de bal voor. Elkobi heeft problemen om de bal te vangen. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ben Tzvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ben Tzvi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ben Tzvi met een snel genomen vrije trap. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas schiet op doel. Nissim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
brosiadortmond - oded 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brosiadortmond 66%, oded 34%.
brosiadortmond - oded 1:3

55e minuut.
Daar is Keise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zilbershtein bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilbershtein speelt de bal door. Goldberg rent richting de bal. Goldberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
brosiadortmond - oded 1:4

85e minuut.
Robin bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas rent richting de bal. Silvas schiet op doel. Elhadad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nissim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
brosiadortmond - oded 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brosiadortmond 61%, oded 39%.
brosiadortmond - oded 2:4