Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hapoel_raanana קקק
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Sarid geeft de bal voor. Inworp. Gutman met een snelle inworp. Sasy is nu in balbezit. Sasy schiet op doel. Barochian bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
hapoel_raanana - קקק 0:1

6e minuut.
Halayla met een snelle inworp. Azarya bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ben Shushan zijn tegenspeler op de grond. Ben Shushan krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Sivilia probeert naar een medespeler te passen. Tikva rent richting de bal. Tikva geeft de bal voor. Silvas is nu in balbezit. Silvas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tadesa is nu in balbezit. Tikva verovert de bal door een tackle van achteren. Tikva met een sublieme pass. Stelmac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hapoel_raanana - קקק 1:1

26e minuut.
Sasy is nu in balbezit. Tikva onderschept slim de pass. Tikva probeert naar een medespeler te passen. Rand bereikt de bal nog maar net als eerste. Rand schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Tikva met een sublieme pass. Ben Shushan is nu in balbezit. Halayla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ben Shushan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Antebi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
hapoel_raanana - קקק 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hapoel_raanana 59%, קקק 41%.
hapoel_raanana - קקק 2:1

52e minuut.
Klungelig pakt Tikva de bal. Tikva geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Krehuven de bal onder controle te krijgen. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Sarid geeft een lange en hoge pass. Hogeg is nu in balbezit. Silvas verovert de bal door een tackle van achteren. Silvas draait met de bal, schiet en ... Pesco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Ben Shushan rent richting de bal. Ben Shushan geeft de bal voor. Klungelig pakt Haimovich de bal. Tikva bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hapoel_raanana 51%, קקק 49%.
hapoel_raanana - קקק 2:1