Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
קקק hapoel_raanana
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Hogeg geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ben Shushan met een snelle inworp. Stelmac is nu in balbezit. Stelmac schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
קקק - hapoel_raanana 0:1

9e minuut.
Antebi passt de bal met de wreef. Silvas rent richting de bal. Silvas haalt uit met een fantastische trap. Krehuven probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
קקק - hapoel_raanana 0:2

14e minuut.
Gutman kopt de bal weg. Ben Shushan rent richting de bal. Ben Shushan met een sublieme pass. Silvas rent richting de bal. Silvas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Antebi is nu in balbezit. Gutman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antebi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antebi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arel is nu in balbezit. Sivilia verovert de bal door een tackle van achteren. Sivilia geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Silvas is nu in balbezit. Stelmac rent richting de bal. Tadesa onderschept slim de pass. Silvas verovert de bal door een tackle van achteren. Silvas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tikva passt de bal zonder na te denken. Sivilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilia geeft een hoge lob. Azarya probeert de bal aan de voet te houden. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: קקק 70%, hapoel_raanana 30%.
קקק - hapoel_raanana 0:2

56e minuut.
Azarya met een snelle inworp. Daar is Halayla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Stelmac zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Stelmac moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stelmac schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Rand speelt de bal door. Sasy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antebi. Antebi krijgt een gele kaart. Sasy raakt geblesseerd tijdens het duel. Azarya met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Azarya is nu in balbezit. Tikva onderschept slim de pass. Tikva met een sublieme pass. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tikva speelt de bal door. Sivilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivilia geeft een lange en hoge pass. Antebi is nu in balbezit. Antebi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pesco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
קקק - hapoel_raanana 0:3

70e minuut.
Tadesa is nu in balbezit. Tikva verovert de bal door een tackle van achteren. Tikva probeert naar een medespeler te passen. Silvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Antebi speelt de bal door. Silvas is nu in balbezit. Hogeg rent richting de bal. Silvas is nu in balbezit. Silvas schiet op doel. Pesco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: קקק 39%, hapoel_raanana 61%.
קקק - hapoel_raanana 0:3