Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shon fc suuu united
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Zaken rent richting de bal. Zaken geeft de bal voor. Peretz bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Yeret speelt de bal door. Israely is nu in balbezit. Israely passt de bal met de wreef. Hatuka rent richting de bal. Hatuka haalt uit met een fantastische trap. Awat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Tzuriel rent richting de bal. Tzuriel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mish`an met een snelle inworp. Filyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zandberg verovert de bal door een tackle van achteren. Zandberg passt de bal zonder na te denken. Hatuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatuka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Awat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shon fc 65%, suuu united 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shon fc - suuu united 0:0

54e minuut.
Itzhaki geeft de bal voor. Zaken rent richting de bal. Mish`an begaat een overtreding. Mish`an krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Zandberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros onderschept slim de pass. Ros speelt de bal door. Tzuriel rent richting de bal. Tzuriel draait met de bal, schiet en ... Lanchner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Zandberg speelt de bal door. Ros speelt de bal door. Tzuriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzuriel verovert de bal door een tackle van achteren. Tzuriel schiet op doel. Lanchner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Israely geeft de bal voor. Filyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Filyan passt de bal in één keer door. Daar is Kattan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kattan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Zandberg geeft de bal voor. Inworp. Abuksis met de inworp. Filyan is nu in balbezit. Filyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Peretz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shitrit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yeret is nu in balbezit. Yeret geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zaken rent richting de bal. Tzuriel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaken is nu in balbezit. Filyan onderschept slim de pass. Filyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shon fc - suuu united 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shon fc 41%, suuu united 59%.
shon fc - suuu united 0:1