Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ramat Verber Blues YAIR
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Mordehai verovert de bal door een tackle van achteren. Mordehai geeft een lange en hoge pass. Israel heeft problemen om de bal te vangen. Gita rent richting de bal. Gita draait met de bal, schiet en ... Hamod kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Sarosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shayzinger heeft problemen om de bal te vangen. Yadid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yadid krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ramat Verber Blues 49%, YAIR 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ramat Verber Blues - YAIR 0:0

49e minuut.
Pralija is nu in balbezit. Kenda is nu in balbezit. Kenda passt de bal met de wreef. Gita rent richting de bal. Gita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Afek kan de bal niet met de borst controleren. Kenda onderschept slim de pass. Kenda speelt de bal door. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Shina passt de bal met de wreef. Inworp. Sarosi met een snelle inworp. Shayzinger rent richting de bal. Shayzinger geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ramat Verber Blues - YAIR 1:0

68e minuut.
Afek geeft de bal voor. Silvas is nu in balbezit. Silvas passt de bal in één keer door. Gabay rent richting de bal. Gabay geeft een hoge lob. Peretz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kenda is nu in balbezit. Afek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kenda krijgt een gele kaart. Afek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Afek kan niet meer verder spelen. Zilbershtein komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ramat Verber Blues 52%, YAIR 48%.
Ramat Verber Blues - YAIR 1:0