Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
srour החובט
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 14.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Mish`an passt de bal met de wreef. Ben Ami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Ami passt de bal met de wreef. Mish`an is nu in balbezit. Mish`an draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ben Ami bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe passt de bal met de wreef. Zaretzki rent richting de bal. Zaretzki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ben Ami rent richting de bal. Zaretzki onderschept slim de pass. Met opzet legt Ben Ami zijn tegenspeler op de grond. Ben Ami krijgt een gele kaart. Zaretzki raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaretzki komt bij de bal en schiet. Gutman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
srour - החובט 1:0

31e minuut.
Inworp. Yona met een snelle inworp. Mish`an probeert naar een medespeler te passen. Attia is nu in balbezit. Attia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zaretzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaretzki met een sublieme pass. Lavi is nu in balbezit. Lavi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gabarin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
srour - החובט 2:0

39e minuut.
Mish`an probeert de bal aan de voet te houden. Saban bereikt de bal nog maar net als eerste. Saban verovert de bal door een tackle van achteren. Saban haalt uit met een fantastische trap. Harush werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: srour 55%, החובט 45%.
srour - החובט 2:0

58e minuut.
Zaretzki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ben Ami rent richting de bal. Zaretzki is nu in balbezit. Zaretzki draait met de bal, schiet en ... Ben Ami probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Azulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mish`an tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mish`an krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Attia probeert naar een medespeler te passen. Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Meir passt de bal in één keer door. Saban rent richting de bal. Saban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Yona rent richting de bal. Yona passt de bal in één keer door. Saban rent richting de bal. Mish`an rent richting de bal. Mish`an schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
srour - החובט 2:1

73e minuut.
Zaretzki rent richting de bal. Saban is nu in balbezit. Mish`an rent richting de bal. Mish`an draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
srour - החובט 2:2

79e minuut.
Torjman is nu in balbezit. Meir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torjman raakt geblesseerd tijdens het duel. Baumel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mimer de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Attia rent richting de bal. Attia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Saban de bal. Yona verovert de bal door een tackle van achteren. Yona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: srour 52%, החובט 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
srour - החובט 2:2