Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
החובט srour
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Menashe is nu in balbezit. Menashe passt de bal zonder na te denken. Attia rent richting de bal. Lavi onderschept slim de pass. Lavi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ben Ami is nu in balbezit. Zaretzki onderschept slim de pass. Zaretzki passt de bal met de wreef. Lavi heeft problemen om de bal te vangen. Lavi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
החובט - srour 0:1

39e minuut.
Torjman met een sublieme pass. Azulay rent richting de bal. Azulay geeft een lange en hoge pass. Lavi rent richting de bal. Lavi schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Ben Yousef de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Zaretzki onderschept slim de pass. Zaretzki met een sublieme pass. Gabarin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi verovert de bal door een tackle van achteren. Lavi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: החובט 62%, srour 38%.
החובט - srour 0:1

49e minuut.
Mish`an met een sublieme pass. Hadida speelt de bal door. Klungelig pakt Israel de bal. Shum is nu in balbezit. Shum haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Ben Ami probeert naar een medespeler te passen. Zaretzki rent richting de bal. Zaretzki passt de bal in één keer door. Lavi rent richting de bal. Lavi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
החובט - srour 0:2

65e minuut.
Ben Ami probeert de bal aan de voet te houden. Zaretzki probeert naar een medespeler te passen. Ben Yousef bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi onderschept slim de pass. Lavi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Meir geeft de bal voor. Inworp. Torjman met de inworp. Zaretzki rent richting de bal. Zaretzki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: החובט 50%, srour 50%.
החובט - srour 0:2