Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
klapers futbol club Ramat Verber Blues
343 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Solomon is nu in balbezit. Solomon geeft een lange en hoge pass. Faygenbaum is nu in balbezit. Faygenbaum haalt uit met een fantastische trap. Hamod maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Janach is nu in balbezit. Janach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Barcena geeft een lange en hoge pass. Faygenbaum rent richting de bal. Daar is Janach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faygenbaum rent richting de bal. Faygenbaum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klapers futbol club - Ramat Verber Blues 1:0

17e minuut.
Solomon met een sublieme pass. Faygenbaum rent richting de bal. Faygenbaum speelt de bal door. Janach is nu in balbezit. Janach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ben Zakai neemt de hoekschop. Solomon heeft problemen om de bal te vangen. Swissa rent richting de bal. Swissa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Swissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Swissa passt de bal in één keer door. Israel speelt de bal door. Klungelig pakt Faygenbaum de bal. Faygenbaum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ben Zakai bereikt de bal nog maar net als eerste. Swissa rent richting de bal. Swissa passt de bal met de wreef. Faygenbaum is nu in balbezit. Faygenbaum schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pralija onderschept slim de pass. Pralija geeft de bal voor. Zeev is nu in balbezit. Zeev schiet op doel. Badash maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
klapers futbol club - Ramat Verber Blues 1:1

35e minuut.
Unger rent richting de bal. Unger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shayzinger met de inworp. Gabay geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
klapers futbol club - Ramat Verber Blues 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klapers futbol club 44%, Ramat Verber Blues 56%.
klapers futbol club - Ramat Verber Blues 1:2

54e minuut.
Shen geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ben Zakai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Janach is nu in balbezit. Janach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
klapers futbol club - Ramat Verber Blues 2:2

84e minuut.
Solomon passt de bal in één keer door. Swissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Swissa met een sublieme pass. Solomon is nu in balbezit. Solomon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klapers futbol club 43%, Ramat Verber Blues 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
klapers futbol club - Ramat Verber Blues 2:2