Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YAIR تةبنلتسنمتابل
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21.2
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Shina geeft een lange en hoge pass. Yadid probeert naar een medespeler te passen. Torjman rent richting de bal. Gita verovert de bal door een tackle van achteren. Gita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mashich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashich passt de bal zonder na te denken. Peleg geeft de bal voor. Blastra is nu in balbezit. Blastra schiet op doel. Peretz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Nahmias geeft de bal voor. Inworp. Shmariaho met de inworp. Laban geeft een lange en hoge pass. Blastra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YAIR - تةبنلتسنمتابل 0:1

19e minuut.
Laban probeert naar een medespeler te passen. Almushnino bereikt de bal nog maar net als eerste. Blastra begaat een overtreding. Blastra krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Mashich speelt de bal door. Shmariaho rent richting de bal. Shmariaho met een sublieme pass. Blastra bereikt de bal nog maar net als eerste. Blastra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YAIR - تةبنلتسنمتابل 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAIR 37%, تةبنلتسنمتابل 63%.
YAIR - تةبنلتسنمتابل 0:2

54e minuut.
Mashich passt de bal met de wreef. Shemer probeert naar een medespeler te passen. Gabso speelt de bal door. Blastra is nu in balbezit. Blastra schiet op doel. Peretz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Peleg bereikt de bal nog maar net als eerste. Peleg geeft een hoge lob. Blastra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laban rent richting de bal. Laban draait met de bal, schiet en ... Peretz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Mordehai passt de bal met de wreef. Laban is nu in balbezit. Yadid begaat een overtreding. Yadid krijgt een gele kaart. Laban is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peleg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blastra bereikt de bal nog maar net als eerste. Blastra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hadida controleert de bal met de borst. Shemer rent richting de bal. Almushnino verovert de bal door een tackle van achteren. Almushnino met een sublieme pass. Shmariaho geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAIR 62%, تةبنلتسنمتابل 38%.
YAIR - تةبنلتسنمتابل 0:2