Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hapoel Tel-Aviv srour
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 13
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kol trapt de bal weg van het doel. Daar is Erez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaretzki is nu in balbezit. Zaretzki draait met de bal, schiet en ... Iyshay probeert de bal aan de voet te houden. Kol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Zaretzki rent richting de bal. Zaretzki passt de bal met de wreef. Lavi rent richting de bal. Lavi haalt uit met een fantastische trap. Kol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel-Aviv - srour 0:1

31e minuut.
Elemelech verovert de bal door een tackle van achteren. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Elemelech rent richting de bal. Elemelech draait met de bal, schiet en ... Saban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Azulay verovert de bal door een tackle van achteren. Erez onderschept slim de pass. Elemelech bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hapoel Tel-Aviv - srour 1:1

43e minuut.
Ros is nu in balbezit. Elemelech rent richting de bal. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Elemelech is nu in balbezit. Elemelech schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Tel-Aviv 43%, srour 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hapoel Tel-Aviv - srour 1:1

58e minuut.
Menashe is nu in balbezit. Yehiel is nu in balbezit. Yehiel met een sublieme pass. Zaretzki rent richting de bal. Zaretzki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Ben David de bal. Yehiel is nu in balbezit. Ben David tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ben David krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Menashe geeft een hoge lob. Ben David is nu in balbezit. Met opzet legt Yehiel zijn tegenspeler op de grond. Yehiel krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Elemelech kopt de bal weg. Erez rent richting de bal. Zaretzki onderschept slim de pass. Zaretzki haalt uit met een fantastische trap. Kol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel-Aviv - srour 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Tel-Aviv 48%, srour 52%.
Hapoel Tel-Aviv - srour 1:2