Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
srour Hapoel Tel-Aviv
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 14.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Hadida geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bezalel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elemelech is nu in balbezit. Elemelech haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Erez rent richting de bal. Zaretzki onderschept slim de pass. Zaretzki probeert naar een medespeler te passen. Lavi rent richting de bal. Lavi haalt uit met een fantastische trap. Kol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kol met een harde bal richting middenveld. Azulay kopt de bal weg. Lavi rent richting de bal. Lavi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Iyshay passt de bal met de wreef. Erez rent richting de bal. Erez geeft een lange en hoge pass. Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros draait met de bal, schiet en ... Hassan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Zaretzki is nu in balbezit. Tubi begaat een overtreding. Zaretzki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Azulay zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lavi rent richting de bal. Lavi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Azulay heeft problemen om de bal te vangen. Goldberg verovert de bal door een tackle van achteren. Goldberg met een sublieme pass. Ros heeft problemen om de bal te vangen. Ros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: srour 42%, Hapoel Tel-Aviv 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
srour - Hapoel Tel-Aviv 0:0

88e minuut.
Baumel passt de bal zonder na te denken. Azulay is nu in balbezit. Elemelech is nu in balbezit. Ros rent richting de bal. Ros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
srour - Hapoel Tel-Aviv 0:1

90e minuut.
Menashe bereikt de bal nog maar net als eerste. Menashe probeert naar een medespeler te passen. Tubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi onderschept slim de pass. Lavi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: srour 39%, Hapoel Tel-Aviv 61%.
srour - Hapoel Tel-Aviv 0:1