Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
تةبنلتسنمتابل Ramat Verber Blues
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Gabay geeft een lange en hoge pass. Shayzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman rent richting de bal. Torjman geeft een hoge lob. Shayzinger geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Shmariaho is nu in balbezit. Shmariaho passt de bal met de wreef. Antebi is nu in balbezit. Antebi draait met de bal, schiet en ... Shen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
تةبنلتسنمتابل - Ramat Verber Blues 1:0

16e minuut.
Gabay is nu in balbezit. Mashich onderschept slim de pass. Mashich speelt de bal door. Antebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Antebi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pralija bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabso onderschept slim de pass. Gabso passt de bal in één keer door. Daar is Antebi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antebi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Daar is Pesser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesser geeft een lange en hoge pass. Daar is Sarosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shmariaho rent richting de bal. Shmariaho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: تةبنلتسنمتابل 35%, Ramat Verber Blues 65%.
تةبنلتسنمتابل - Ramat Verber Blues 1:0

52e minuut.
Sarosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Degani verovert de bal door een tackle van achteren. Silvas begaat een overtreding. Degani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Degani komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mashich bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashich geeft de bal voor. Daar is Pralija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antebi rent richting de bal. Antebi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Peleg passt de bal met de wreef. Pralija bereikt de bal nog maar net als eerste. Degani begaat een overtreding. Degani krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Lanchner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malul met de inworp. Gabay controleert de bal met de borst. Gabay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Inworp. Shmariaho met de inworp. Daar is Silvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degani is nu in balbezit. Degani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
تةبنلتسنمتابل - Ramat Verber Blues 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: تةبنلتسنمتابل 47%, Ramat Verber Blues 53%.
تةبنلتسنمتابل - Ramat Verber Blues 2:0