Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ramat Verber Blues تةبنلتسنمتابل
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Laban passt de bal met de wreef. Antebi rent richting de bal. Degani is nu in balbezit. Antebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Antebi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Peleg rent richting de bal. Laban is nu in balbezit. Afek verovert de bal door een tackle van achteren. Zeev is nu in balbezit. Zeev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Degani verovert de bal door een tackle van achteren. Degani probeert naar een medespeler te passen. Pralija probeert de bal met de borst te controleren. Gabso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabso geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Silvas met een sublieme pass. Afek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Degani. Degani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ramat Verber Blues 39%, تةبنلتسنمتابل 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ramat Verber Blues - تةبنلتسنمتابل 0:0

46e minuut.
Daar is Afek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peleg verovert de bal door een tackle van achteren. Degani is nu in balbezit. Antebi is nu in balbezit. Antebi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Shemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shayzinger probeert naar een medespeler te passen. Gabay rent richting de bal. Zeev is nu in balbezit. Zeev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Shemer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shayzinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabay rent richting de bal. Gabay geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Peleg speelt de bal door. Shen rent richting de bal. Shen geeft de bal voor. Gabay rent richting de bal. Gabay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ramat Verber Blues 63%, تةبنلتسنمتابل 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ramat Verber Blues - تةبنلتسنمتابل 0:0