Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
klapers futbol club YAIR
343 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Križek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nahmias. Križek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kadori met een snel genomen vrije trap. Daar is Nahmias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janach bereikt de bal nog maar net als eerste. Janach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mordehai verovert de bal door een tackle van achteren. Swissa rent richting de bal. Swissa geeft de bal voor. Janach is nu in balbezit. Janach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
klapers futbol club - YAIR 1:0

14e minuut.
Križek bereikt de bal nog maar net als eerste. Swissa is nu in balbezit. Yadid is nu in balbezit. Swissa onderschept slim de pass. Swissa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Solomon onderschept slim de pass. Solomon speelt de bal door. Janach rent richting de bal. Janach schiet op doel. Peretz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Leibovish bereikt de bal nog maar net als eerste. Leibovish probeert naar een medespeler te passen. Swissa rent richting de bal. Križek bereikt de bal nog maar net als eerste. Križek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Barcena probeert naar een medespeler te passen. Meler rent richting de bal. Meler passt de bal met de wreef. Gita is nu in balbezit. Gita haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Swissa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Udi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klapers futbol club 48%, YAIR 52%.
klapers futbol club - YAIR 1:0

47e minuut.
Solomon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kadori rent richting de bal. Kadori speelt de bal door. Janach bereikt de bal nog maar net als eerste. Janach haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
klapers futbol club - YAIR 2:0

60e minuut.
Kadori speelt de bal door. Nahmias bereikt de bal nog maar net als eerste. Janach onderschept slim de pass. Janach draait met de bal, schiet en ... Shina probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ben Zakai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mordehai rent richting de bal. Mordehai geeft een hoge lob. Gita bereikt de bal nog maar net als eerste. Gita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mordehai onderschept slim de pass. Ben Zakai is nu in balbezit. Janach is nu in balbezit. Janach draait met de bal, schiet en ... Peretz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
klapers futbol club - YAIR 3:0

69e minuut.
Kadori onderschept slim de pass. Kadori passt de bal in één keer door. Shina bereikt de bal nog maar net als eerste. Udi rent richting de bal. Udi haalt uit met een fantastische trap. Peretz bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Unger geeft de bal voor. Solomon rent richting de bal. Solomon geeft een lange en hoge pass. Janach is nu in balbezit. Janach schiet op doel. Peretz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: klapers futbol club 24%, YAIR 76%.
klapers futbol club - YAIR 3:0