Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
srour khaleel11
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Azulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Seti onderschept slim de pass. Seti met een sublieme pass. Max heeft problemen om de bal te vangen. Max draait met de bal, schiet en ... Harush probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Baumel rent richting de bal. Baumel geeft een hoge lob. Inworp. Vakrat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keise geeft een hoge lob. Harush verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Max is nu in balbezit. Max haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
srour - khaleel11 0:1

7e minuut.
Seti onderschept slim de pass. Seti geeft een lange en hoge pass. Azulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Max verovert de bal door een tackle van achteren. Max draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Koretzki is nu in balbezit. Lavi verovert de bal door een tackle van achteren. Lavi schiet op doel. Revivo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
srour - khaleel11 1:1

17e minuut.
Zaretzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaretzki passt de bal in één keer door. Vranjes rent richting de bal. Lavi is nu in balbezit. Lavi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
srour - khaleel11 2:1

22e minuut.
Zaretzki onderschept slim de pass. Lavi is nu in balbezit. Dayan begaat een overtreding. Dayan krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Seti verovert de bal door een tackle van achteren. Karagula rent richting de bal. Seti verovert de bal door een tackle van achteren. Seti haalt uit met een fantastische trap. Harush probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
srour - khaleel11 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: srour 43%, khaleel11 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
srour - khaleel11 2:2

52e minuut.
Yehiel probeert de bal aan de voet te houden. Menashe speelt de bal door. Azulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Seti rent richting de bal. Seti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Azulay rent richting de bal. Seti verovert de bal door een tackle van achteren. Seti speelt de bal door. Max is nu in balbezit. Max haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Karagula geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keise met een snelle inworp. Seti bereikt de bal nog maar net als eerste. Seti geeft een hoge lob. Harush verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Nir kopt de bal weg. Azulay bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaretzki. Azulay raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Azulay kan niet meer verder spelen. Shmargad komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Koretzki met een sublieme pass. Max heeft problemen om de bal te vangen. Karagula verovert de bal door een tackle van achteren. Keise rent richting de bal. Keise geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
srour - khaleel11 2:3

83e minuut.
Menashe is nu in balbezit. Seti bereikt de bal nog maar net als eerste. Seti passt de bal in één keer door. Max is nu in balbezit. Max schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Baumel rent richting de bal. Baumel geeft de bal voor. Lavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavi draait met de bal, schiet en ... Revivo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
srour - khaleel11 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: srour 68%, khaleel11 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
srour - khaleel11 3:3